Bli synlig på internett.

Vi hjelper bedrifter å oppnå gode resultater med en gjennomtenkt digital markedsstrategi og målrettede aktiviteter som er tilpasset bedriftens mål og forventninger.

Slik kan vi hjelpe deg

Digital strategi og markedsføring – tilpasset deres behov

Noen bedrifter har store behov, noen har små behov, mens andre er ikke klar for hva slags utfordringer de har når det kommer til den digital markedsføringen og synlighet på internett. Vi tar ufordringen!

Vi har lang erfaring med digital rådgivning til bedrifter i alle størrelser og fasonger.

«Vi angrer ikke ett sekund på at vi byttet til Fredrikstad Webdesign AS (nå Bli Synlig AS) som total leverandør av nettbutikk med forhandlermodul. I tillegg hjelper de oss med digital markedsføring på Google, Facebook og Instagram. Setter stor pris på personlig service og god oppfølging. Vi føler oss godt ivaretatt og de er der når vi trenger dem. De er meget profesjonelle, hyggelige og nøyaktige. Anbefales på det sterkeste.»

Jørgen Kristiansen
Vidas Babynest AS – www.vidasbabynest.no

Bli Synlig har all kompetanse «på huset»

… noe som er en enorm fordel for våre kunder, og ikke minst for oss selv og kvaliteten på tjenestene vi leverer. Vårt kunnskapsrike team vil enkelt kunne samarbeide med hverandre og dere får kun ett byrå å forholde dere til. Det kan vel ikke bli bedre enn det?

Vi har dyktige medarbeidere innen grafisk design, innholdsproduksjon og digital markedsføring. I tillegg har vi sertifiserte Google-spesialister og fotograf som tar bilder og video. Å ha denne kompetansen samlet under ett og samme tak gir et sømløst og effektivt samarbeid, produksjon og kundeservice.

Bli Synlig AS er godkjent Google Partner, og kan skilte med spesialisering innen Google Søk, Display og Shopping. Det vil si at Google anerkjenner vår kompetanse gjennom beståtte sertifiseringseksamener.

Vekst basert på langvarige kundeforhold

En god nettside utvikles over tid, og det samme kan sies om ekteskap. Økt synlighet på nett er en evig prosess, så valg av samarbeidspartner er derfor ekstremt viktig for deres vekst og suksess.

Bli Synlig er kjent for å levere gode resultater for samarbeidspartnere over lengre tid. Dette er fordi vi verdsetter sunne langvarige kundeforhold.

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hos oss er kaffen alltid klar. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke digitale utfordringer dere opplever og hvordan vi kan være med på å løse de.

Prat med oss

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hos oss er kaffen alltid klar. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke digitale utfordringer dere opplever og hvordan vi kan være med på å løse de.

Prat med oss