Foto- og videoproduksjon.

Å kommunisere igjennom gode bilder og flotte videoer hjelper med å få fram budskapet ditt, og er en viktig del av bedriften sin digitale merkevare.

Slik arbeider vi

Hvordan kan bilder og video hjelpe din bedrift?

For de aller fleste bedrifter er det aktuelt å bruke videomarkedsføring for promotering av tjenester og produkter.

Gode bilder og video er nå såpass vanlig at kunder forventer at bedrifter bruker det for å presentere, introdusere og informere om produkter og tjenester.

En bedrift har, i følge undersøkelser gjort av nettstedet videoexplainers.com, omtrent 50 ganger så stor sjanse for å havne på førstesiden i Googles søkeresultater hvis den er god på å bruke video på nettsiden. Video er dessuten det foretrukne formatet på både Facebook og Instagram, i tillegg til at den kan være med på å øke synligheten både i Google og på YouTube.

Vi tilbyr følgende tjenester innen fotografering og video til bedrifter:

  • Produktbilder og/eller produktvideo
  • Ansattbilder (portrettbilder og/eller miljøbilder)
  • Video for presentasjon av bedriften, ansatte og/eller tjenester
  • Intervjuvideo
  • Opptak og redigering av foredrag
  • Animasjonsvideo
  • Opplæringsvideo

Under kan du se noen av våre referanseprosjekter.

Bilder og video til Modern Activity Center AS

Utført i september 2021 og Februar 2022 – Norgesmesterskap. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Bilder og video brukes i dag på kundens hjemmeside, YouTube-kanal og sosiale medier, i tillegg til betalt annonsering på Facebook, Instagram og YouTube.

Les mer om Modern Activity Center i vår portefølje.

Miljø- og ansattbilder til Water Circles

I februar 2022 hadde vi spennende fotoshoot hos Water Circles i Oslo. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Under ser du noen av våre bilder fra dette oppdraget.

Miljø- og ansattbilder til Tyrolit

I januar 2022 hadde vi spennende fotoshoot hos Tyrolit i Fredrikstad. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Under ser du noen av våre bilder fra dette oppdraget.

Interiørbilder til Gamlebyen Hotell

I desember 2021 og januar 2022 hadde vi to spennende fotoshoots hos Gamlebyen Hotell i Fredrikstad. På det første oppdraget tok vi bilder av hele julestemningen som var hos kunden vår. I januar deretter tok vi bilder av andre delen av hotellet hvor mann finner møterom og konferanse lokaler. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Under ser du noen av våre bilder fra dette oppdraget.

Miljø- og ansattbilder til Nelfo Østfold

I mars 2022 hadde vi spennende fotoshoot med elever og ansatte hos Nelfo Østfold i Sarpsborg. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Under ser du noen av våre bilder fra dette oppdraget.

Miljøbilder til Vidas Babynest

I mars 2022 hadde vi spennende fotoshoot hos Vidas Babynest i Fredrikstad. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Under ser du noen av våre bilder fra dette oppdraget.

Video til Dehn Design

Utført i desember 2021 – kort annonse hvor vi viser POP-UPen til Dehn Design. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Video brukes i dag på kundens hjemmeside, YouTube-kanal og sosiale medier, i tillegg til betalt annonsering på Facebook, Instagram og YouTube.

Miljø- og ansattbilder til Prateriet

I februar 2022 hadde vi en fotoshoot hos Prateriet i Fredrikstad. Vi har her stått for planlegging, utførelse av shoot og redigering av sluttproduktene i sin helhet. Under ser du noen av våre bilder fra dette oppdraget.

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hos oss er kaffen alltid klar. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke digitale utfordringer dere opplever og hvordan vi kan være med på å løse de.

Prat med oss

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hos oss er kaffen alltid klar. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke digitale utfordringer dere opplever og hvordan vi kan være med på å løse de.

Prat med oss