Ny nettside.

En god nettside som rangerer godt og er synlig i Google har aldri vært viktigere. Nettsiden deres er ofte det første møtet en potensiell ny kunde har med din bedrift.

Les mer

Langvarige og verdiskapende kundeforhold i fokus

Vi streber alltid etter å bygge langvarige, gode og verdiskapende relasjoner med våre kunder. For å få til det, må vi kontinuerlig levere tjenester og produkter av høy kvalitet.

«Jeg anbefaler Fredrikstad Webdesign (nå Bli Synlig AS) på det varmeste! Dyktige, kreative, effektive og pålitelige folk som kan web og digital markedsføring til fingerspissene. Alltid serviceinnstilte, løsningsorienterte og tilgjengelige. En komplett samarbeidspartner for oss i Olimb på vår nye hjemmeside, webtjenester og synlighet på nett.»

Irene Fossen
Olimb – www.olimb.no

Raske nettbutikker og nettsider som søkemotorer liker

Har du på følelsen av at din nåværende nettside er lite synlig i Google eller føles treg i bruk? Veldig ofte betyr dette en og samme ting – at det er på tide med en ny hjemmeside.

Det viktigste vi har fokus på når vi utvikler nye nettsider og nettbutikker, er at de skal laste hurtig og øke bedriftens synlighet i søkemotorer. Vi følger derfor strenge standarder og prinsipper innen søkemotoroptimalisering og lastehastighet gjennom hele utviklingen.

Effektivt og verdiskapende arbeid kaller vi det!

Stilrene nettsider / hjemmesider og nettbutikker med høy funksjonalitet

Har dere forretningsmessige utfordringer nettsiden skal løse? Ønsker dere kun å bli mer synlig og få flere kunder, eller har dere behov for at nettsiden skal effektivisere den daglige driften innad?

Alle hjemmesider / nettsider og nettbutikker vi leverer blir utviklet, unikt tilpasset og skreddersydd etter kundens behov. Med andre ord finnes det nesten ikke begrensinger på design, layout og funksjonalitet; alt er mulig – så fortell oss om dine utfordringer!

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hos oss er kaffen alltid klar. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke digitale utfordringer dere opplever og hvordan vi kan være med på å løse de.

Prat med oss

Har du et prosjekt du vil prate om?

Hos oss er kaffen alltid klar. Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvilke digitale utfordringer dere opplever og hvordan vi kan være med på å løse de.

Prat med oss