Takk for at du har vært hos oss i 5 år, Victor. Det er vi svært stolte av!

Victor 5 års-jubileum

I dag, 1. april 2022, er det akkurat 5 år siden Victor ble ansatt i Fredrikstad Webdesign AS (nå Bli Synlig AS). Det har vært litt av en reise; fra et knøttlite kontor på Høgskolen i Østfold med ca. 20 kunder – til å bli et av Østfold’s største webbyråer med nesten 300 kunder.

Du var min første ansatt. En litt beskjeden, stille gutt fra Sarpsborg uten så alt for mye relevant arbeidserfaring. At du er fra Sarpsborg er egentlig grunn nok i seg selv til å være tvilende (blunk, blunk), men jeg tvilte aldri et sekund på hvor dyktig du var, Victor. Men at du skulle være SÅ dyktig, det hadde jeg ikke sett for meg – og det blir gang på gang bekreftet med gode tilbakemeldinger fra kunder og andre som kjenner Fredrikstad Webdesign.

Det jeg dog verdsetter høyere enn dyktighet, er din lojalitet og stabilitet. Det er godt og trygt å vite at du styrer skuta når jeg ikke er på kontoret.

Hva er det som egentlig er den største verdien i en bedrift? Kunder og salg er selvfølgelig svært viktig, men hvordan holder man på kundene, skaper stabilitet og et godt renommé? Jo, å ha dyktige medarbeidere som deg, Victor.

For 2 år tilbake sa du til meg; «Knut, jeg tror jeg ser deg mer enn det jeg ser min kone» – og det fikk meg virkelig til å tenke over hva du ofrer, og har ofret, for arbeidsplassen din. Takk for alt du bidrar med for Fredrikstad Webdesign, Victor. Jeg gleder meg masse til de neste 5 årene.

Hilsen,
Kkknut

Er du vår nye webdesigner?Se ledig stilling
+